Půjčka bez příjmu - půjčka "pro každého"

Další témata:

Půjčka 15000 Kč bez dokládání příjmů

S půjčkami má již hodně lidí v naší společnosti zkušenosti. "Záplatují" si tak rodinný rozpočet nebo pokrývají nenadálé výdaje. Banky požadují potvrzení příjmu od zaměstnavatele, ale ne každý se chce zdržovat s těmito formalitami. Zejména pokud si potřebuje půjčit menší sumu - například částku do 15 000 Kč. V tom případě je zde půjčka bez doložení příjmu do 15 000 Kč.

Zažádat o půjčku je možno online

O půjčku bez doložení příjmu do výše 15 000 Kč je možné zažádat přes internet prostřednictvím online formuláře. U této půjčky je jistota, že po nás nikdo nebude požadovat papír s potvrzením o výši platu, a zpravidla se vyřízení úvěru obejde i bez pátrání v registru dlužníků. Ke všemu půjčka není podmíněna žádnou zástavou ani ručitelem.

K žádosti o půjčku se zpravidla dokládá občanský průkaz (případně další doklad totožnosti) a výpis z elektronického bankovnictví za poslední 3 měsíce.



Kdy je možné obdržet peníze?

Půčka bez dokládání příjmu 15000 je vyřízena ihned nebo maximálně do 2 až 3 dnů a peníze jsou vzápětí připsány na běžný účet klienta. Finanční obnos je také možno si vyzvednout na pobočce nebankovní společnosti nebo si ho nechat zaslat složenkou. Není nutné dokládat, na co chceme peníze využít - použít je lze na cokoliv - nový mobil, zaplacení složenky či třeba zájmového kroužku.

Získání půjčky je jednoduché, ale pozor na rizika

Není nutno vyplňovat téměř žádné listiny, dokládat hromady dokumentů ani se obávat odmítnutí. Limitem je věk 18 let a nutnost mít alespoň minumální příjem. Splátkový kalendář se přizpůsobí možnostem klienta. V každém případě je ale nutné pamatovat na rizika, která jsou s tímto dostupným nebankovním úvěrem spojena. Zejména je nutné si vše dobře propočítat a ujistit se, že budeme mít na řádné splacení úvěru. V opačném případě nám hrozí nemalé sankce, což může vést k dalším finančním problémům.




Půjčky:

Seznamky: